lauantai 7. tammikuuta 2017

Juhlavuoden tavoite 42,2 kmElämme juhlavuotta. Suomi täyttää 100. Sitähän pitää juhlia!

Seuraamassani blogissa Kirjolaukka  kertoo omasta tavoitteestaan tälle vuodelle. Hän suunnittelee patikoivansa Karhunkierroksen vuoden kunniaksi.

Esiin nousi kademieli: miksen minä ole keksinyt jotain yhtä hienoa?

Toisissa ympyröissä eräs ystäväni kertoi ilmoittautuneensa maratonkouluun. Hänen fysiikalleen se sopii oikein hyvin, mutta itseäni en oikein näe juoksijana. On niin paljon hölskyviä osiakin.... minä olen sitäpaitsi kävelijä!

Ja just silloin iski ahaa!elämys: miksen voisi juhlistaa suomen synttäreitä omalla tavallani, eli kävelemällä maratonin.

Tässä kohdin sopii hymähtää, sillä eihän tuo ole matka eikä mikään. Juu, tavoite ei ole kovin kummoinen, mutta sitä on mukava ajatella. Tarkoituksena on yhden kesäisen päivän aikana kävellä suomalaisessa luonnossa tuo 42,2 kilometriä.

Suunnittelu on usein yksi parhaista retken vaiheista. Nyt vain etsimään osavaa reittiä, sellaista jolla pystyy kävelemään maratonin kulkematta samaa polkua... mielellään kävelisin ympyräreitin tai kahdeksikon...
Paljon muutakin mietittävää sisältyy tuollaiseen pidempään, yhden päivän aikana käveltävään lenkkiin.

Ja tosiaan, treenaminenkin täytyy aloittaa ihan tuota pikaa.

Palataan asiaan, kesään on vielä kotvanen tovi.2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Hei MerjaK! Tämä on mielenkiitoinen tavoite, sillä nyt tuntuu että kesä menee itse edestään sadetta pidellessä. Treenauskävelyjä on tehty ja Äkäslompolossa pidetty korkeanpaikan leiri. Nyt täytyisi vain lyödä tavoitteen suorituspäivä lukkoon ja toivoa poutaista keliä.
      t.Tiina

      Poista