sunnuntai 8. syyskuuta 2024

Kymmenen vuotta " Kävelyä ja elämää "

Madeira

Kun kymmenen vuotta sitten haparoiden aloitin tämän blogin pitämisen ajatuksenani oli kirjoittaa ihan tavallisista retkikohteista. Olin etsinyt reittikuvauksia vaatimattomimmista kävelyistä joissa ei valloiteta jäätiköitä tai yövytä susien keskellä ja löysin niitä kovin vähän. Niinpä päätin kokeilla itse moisten juttujen tekemistä. Apunani ovat olleet innokas reittien etsijä eli pitempi puoliskoni, taskuun mahtuva digitaalikamera ja varsin pitkään myös pitkospuita rakastava koira joka teki lyhyimmästäkin retkestä elämyksen.

Salamajärvi


Patvinsuo

Olemme kävelleet tuttuja reittejä joista moni ei ollut kirjoittanut. Vierailleet laavuilla ja nuotiopiireillä, tallustaneet kilometritolkulla pitkospuita. 
No mahtuu joukkoon myös muutamia ei-niin-tavallisia-kävelyjä. Blogin oikean reunan valikko kertoo vaihtoehdoista... ja yläpalkista löytyy Camino Portugues.

Saana


Näiden kymmenen vuoden aika olen julkaissut melkein 600 juttua ja saanut niihin yhteensä liki 1000 kommenttia. Lukijoita on eniten Suomesta, USA:sta, Ruotsista, Venäjältä, Ranskasta ja Saksasta.

Kiitos kaikille lukijoilleni ja vallankin kommenttien kirjoittajille!

- jatketaan kävelyä ja elämää -

4 kommenttia:

  1. Onnea kymppiveelle! Ihan niin kauan en matkassa ole ollut, mutta oli kiva löytää blogisi ja päästä lukemaan juttujasi! Pitkää ikää ja uusia pitkoksia blogillesi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Menninkäinen! Toivottavasti Kävely ja elämä jatkuu vielä monta vuotta :)
      t.Tiina

      Poista
  2. Kymmenen vuotta on valtavan pitkä aika, paljon onnea täältäkin! Meillä siihen on vielä todella pitkä matka, mutta toivottavasti joskus tuollainen ikä tulee saavutettua. Hienoissa paikoissa olette sinä aikana päässeet käymään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mikko. Oikeasti kymmenen vuotta meni vilauksessa. Monissa hienoissa paikoissa ollaan saatu käveltyä. Toivottavasti niitä riittää myös tulevaisuudessa.
      t.Tiina

      Poista