Tiina

Hei!

Pidän tätä blogia, koska minusta on mukava kirjoittaa kävelemisestä. Ja elämästä.Olen 60-luvun alussa syntynyt hämeenlinnalainen, koulutukseltani psykiatrinen sairaanhoitaja ja yhden aikuisen miehen äiti... 10.2.21 lähtien myös isoäiti 😄. Ja vielä uudemman kerran 6.10.23 😍.
Perheeni vilahtelee blogiin laittamissani kuvissa, varsinkin pitkä mies reppu selässään. Ja pitkospuita rakastava koira, jonka oikea nimi oli Elmo (18.9.2005 - 19.4.2018).

En ole vaelluksen, retkeilyn tai ulkoilmaelämän asiantuntija, kaukana siitä. Sen kyllä huomaa myös lukemalla blogiani. Kameranikin on vain taskuun mahtuva, mahdollisimman helppokäyttöinen. Näistä ilmeisistä puutteistani huolimatta haluan jakaa kävelemisen, luonnon ja elämisen riemusanomaa. Luettuani tuon viimeisen lauseen on pakko lisätä: en myöskään ole uskonnollinen.

On todella hienoa, melkein uskomatonta, että blogiani lukevat muutkin kuin perheeni jäsenet (joiden on pakko).

Jos jotain toivon lukijoiltani, niin kommentteja. Niitä voi lisätä jokaisen postauksen loppuun. Ja jos ei halua viestiään näkymään kaikille, viestin voi kirjoittaa myös yksityisesti, for my eyes only!

Kiitos piipahduksestasi! Tulethan uudelleen, ja tuo kaverisikin.

14 kommenttia:

 1. Upea blogi. Voisit lisätä vaikka englannin kielen.

  VastaaPoista
 2. Hei Sartenada! Kiitos kehuista. Olen ajatellut, että tuo "Translate"-juttu tuossa ylhäällä riittäisi käännöksiin. Ainakin toivon niin, sillä blogillani on aikas monta lukijaa suomen ulkopuolella.
  t. Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tiina. En huomannut kääntäjää - noloa. Tahdoin vain sinun parastasi, jotta blogisi huomattaisiin ulkomailla. Testasin kääntäjää ja se kääntää ihan hyvin englannista espanjaan, ranskaan ja portugali. Itse kirjoitan juuri noilla kielillä, sillä kielet ovat harrastukseni valokuvauksen ja ulkoilun lisäksi. Opettelin portugalin reilut pari vuotta sitten, jolloin lisäsin sen uudeksi kieleksi.

   Suurin osa kävijöistäni on USA:sta ja etelä- ja keski-Amerikasta ja kaiken kaikkiaan 191 maailman maasta.

   Hyvää jatkoa sinulle. Matti.

   Poista
  2. Terve Matti! Tuo kääntäjä on ihan ok, kunnes käytän sanoja, joita se ei ymmärrä. Ilmeisesti se ei suuremmin häiritse vieraskielisiä lukijoitani.
   Olisi kyllä kiva, jos voisi kirjoittaa useammalla kielellä...toisaalta se tekisi tekstiosuudesta suhteettoman pitkän.
   Hyvää jatkoa sinullekin!
   t. Tiina

   Poista
 3. Jeps, hienoja kuvia ja hyviä tekstejä:)

  VastaaPoista
 4. Hei Tiina! Kiva blogi. Itse olen vielä aika aloittelija näissä blogihommissa, mutta näistä isommista saan vinkkejä, ainakin retkikohteista ;)

  VastaaPoista
 5. Hei Marja! Kiitos viestistäsi. Vilkaisin blogiasi ja palaan sen ääreen toistekin. Just nyt joudun operoimaan puhelimella ja kaikki on pientä ja hankalaa ☺. t.Tiina

  VastaaPoista
 6. Moi Tiina!
  Vastasin Liebster Award-haasteeseen ja nimesin sinun blogisi yhdeksi suosikeistani, mutta päätin olla nakkaamatta haastetta eteenpäin... Et siis joudu vastaamaan kysymyksiin ;)

  http://jalkaisin.blogspot.fi/2017/04/liebster-award-kysymyksia-ja-vastauksia.html

  terveisin
  Upe / Jalkaisin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Upe! Onpa hienoa olla yksi suosikeistasi. Jotenkin on aina yhtä mystistä, että joku lukee blogiani... elämme ihmeellisiä aikoja, ystävä hyvä :)
   t.Tiina

   Poista
 7. Olipa ihana lukasta jotain Hämeenlinnasta. Siellä joskus asuinkin ja sinne kaipailen. Ehkä joskus palaankin. Kiitos!

  VastaaPoista
 8. Hei ja kiitos viestistäsi! Olet varmaan jo selaillut Aulanko-juttuni yms Hämeenlinnaa koskevat? Ja tervetuloa takaisin Hämeen kauniiseen sydämeen :)
  t.Tiina

  VastaaPoista
 9. Hienosti koottu kuvilla ja teksteillä patikka retki. Tuosta saan idean kävellä samaisen reitin ja tutkia paikkoja lisää luonnossa, kun Hämeenlinnassa asustan 🙂 t: Tero

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tero. Hämeenlinnassa ja sen ympäristössä on lukuisia kävelemisen arvoisia reittejä. Ei muuta kuin mäkeen vaan!
   t.Tiina

   Poista